„Tetszett a gyors ügyintézés, az hogy mindig tisztában vannak az aktuális törvényekkel, változásokkal. Mindig tájékoztattak az ügyintézés folyamatáról, a pillanatnyi állap... - Fabian Istvantovább Nyíl

Városismertető program

Vannak azok Magyarországra települők, akik kénytelenek hónapokig mások segítségére támaszkodni a mindennapi közlekedésben és tevékenységekben. És vannak azok, akik gyorsan és örömmel fel tudják venni a tempót.

 

Tartozz az utóbbiak táborába! Hogyan?

 

Eljött az ideje, hogy a megszokott, unalmas és hosszadalmas városnézéseket valami igazán hasznos, információkkal teli program váltsa fel (ez fogja a Te magyarországi tartózkodásodat megkönnyíteni). Ezek után nem csak azt fogod tudni, hogy hány szobor van a híres Hősök terén, hanem azt is, hogy hol találod meg a legközelebbi postát, és ott hogyan adhatsz fel egy csekket. Mert, ha ilyen napi problémák keserítik meg magyarországi tartózkodásodat, akkor sem a munkán kívül, sem azon belül nem fogod Magad otthon érezni, ami árnyékot vet még a cégedre is.

 

Mert miről is szól a legtöbb városnéző program? Arról, hogy egy gyors, néhány órás körutazás keretén belül megmutatják Neked a legfőbb nevezetességeket. És persze, erre is szükség van, de mivel Te nem turista vagy, hanem itt élsz, olyan információkra van szükséged, ami megkönnyíti a városban való közlekedést, tájékozódást, azaz teljesen használható, gyakorlati tudást ad. Egy egyszerű városnézéssel így nem sokra mész. Neked személyre szabott városismertetés kell, ami valóban ismertet, ráadásul úgy, hogy érdeklődési körödet és egyedi szokásaidat egyaránt figyelembe veszi.

 

Szeretnéd, hogy hamar és jó kedvvel tudj beletanulni új lakhelyed rutinjába? És mindezt úgy, hogy a későbbiekben se szorulj napi segítségre? Akkor bátran keresd fel a részletekért munkatársunkat, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol! 

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Nyíl

Expat
Relocation blog!

Relocation blog!

Aktuális tippek, gyakorlatias tanácsok HR-es kollégáknak, hogy az áttelepülés ügyintézése ne váljon rémálommá.
Olvass bele! nyíl

{GARANCIA}

Garancia

Nálunk a pénzed garantáltan nem vész el.
Tudj meg többet a pénzvisszafizetési garanciánkról! nyil

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Kulturális tréning nyil