„Ami a legjobban tetszett, hogy telefonon és e-mailben is értesítettetek mindenrõl, és mindig a munkahelyemen adtátok át a különbözõ kártyáimat, így soha nem kellett hiányoz... - Preteseille Tünde,Ügyfélszolgálati Munkatárs, EDStovább Nyíl

Munkavállalási engedély

Dőlj hátra, mert a munkavállalási engedélyekkel kapcsolatos összes ügyet elintézzük helyetted!

Nem csak a lehető legrövidebb úton juttatjuk munkavállalási engedélyhez új kollegáidat, de Neked még csak mozdulnod sem kell azért, hogy az ehhez szükséges papírok hozzánk kerüljenek. Mindenért elmegyünk mi, és sok hasznos tanácsot is kapsz tőlünk.
És ha ez nem elég: a hivatalok felé személyesen járunk el, és tartjuk is velük a kapcsolatot. Vagyis Neked nem kell a telefonálgatással foglalkoznod. Minden másra (pl. interjúztatásra, adminisztrációra) több időd marad.


És jó lenne, ha később sem lenne gondod az engedélyekre?

 

Mert bizony ezek le fognak járni valamikor. Ne aggódj! Azt is figyeljük helyetted, hogy melyik határidő mikor jön el, és jó előre szólunk, hogy mikor kell elindítani a hosszabbításokat. Ugye, Neked sem mellékes, ha az esetleges csúszás miatt megbüntetik cégedet a feketemunkáért? Majd mi tároljuk rendszerünkben a határidőket, Te csak koncentrálj más fontos dolgokra.


Mik a szokásos problémák, amikkel nálunk nem fogsz találkozni?


  • hiányosan kitöltött nyomtatványok, hiányosan beadott kérelmek (ilyenkor a Munkaügyi Központ hiánypótlásra szólít fel, ami min. 2 hét csúszást eredményez)
  • külföldi kollegád nem csak hivatalos fizetést nem kaphat, de munkába sem állhat, amíg az érvényes munkavállalási engedély nem készül el (A cégedet és nem a munkavállalót terhelik komoly pénzbírságok, ha valaki engedély nélkül dolgozik)

Szeretnél hátradőlni? Ne legyen gondod a munkavállalási engedélyekre! Keresd fel bátran munkatársunkat a részletekért, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol! 

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Nyíl

Expat
Szolgáltatások

Szolgáltatások

Relocation blog!

Relocation blog!

Aktuális tippek, gyakorlatias tanácsok HR-es kollégáknak, hogy az áttelepülés ügyintézése ne váljon rémálommá.
Olvass bele! nyíl

{GARANCIA}

Garancia

Nálunk a pénzed garantáltan nem vész el.
Tudj meg többet a pénzvisszafizetési garanciánkról! nyil

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Letelepedési engedély nyil