„Segítőkészek voltak és végig tájékoztattak az ügyvitelről.” ... - Shpenyk Vintse, Szoftverfejlesztőtovább Nyíl

Munkavállalási engedély

Dőlj hátra, mert a munkavállalási engedélyeddel kapcsolatos összes ügyet elintézzük helyetted!

 

Nem csak a lehető legrövidebb úton juttatunk munkavállalási engedélyhez, de Neked még csak mozdulnod sem kell azért, hogy az ehhez szükséges papírok hozzánk kerüljenek. Mindenért elmegyünk mi, és sok hasznos tanácsot is kapsz tőlünk. És ha ez nem elég: a hivatalok felé személyesen járunk el, és tartjuk is velük a kapcsolatot. Vagyis Neked nem kell a telefonálgatással foglalkoznod. Minden másra (pl. az új lakhelyeddel való ismerkedésre) több időd marad.

 

És jó lenne, ha később sem lenne gondod az engedélyedre?

 

Mert bizony le fog járni valamikor. Ne aggódj! Azt is figyeljük helyetted, hogy a lejárati határidő mikor jön el, és jó előre szólunk, hogy mikor kell elindítani a hosszabbítást. Ugye, Neked sem mellékes, ha az esetleges csúszás miatt megbüntetik cégedet a feketemunkáért? Majd mi tároljuk rendszerünkben a határidőt, Te csak koncentrálj más fontos dolgokra.

 

Mik a szokások problémák, amikkel nálunk nem fogsz találkozni?


  • hiányosan kitöltött nyomtatványok, hiányosan beadott kérelmek (ilyenkor a Munkaügyi Központ hiánypótlásra szólít fel, ami min. 2 hét csúszást eredményez)
  • nem csak hivatalos fizetést nem kaphatsz, de munkába sem állhatsz, amíg az érvényes munkavállalási engedély nem készül el (A cégedet pedig komoly pénzbírságok terhelik, ha engedély nélkül dolgozol.)

 

Szeretnél hátradőlni? Ne legyen gondod a munkavállalási engedélyre! Keresd fel bátran munkatársunkat a részletekért, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol!

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Nyíl

Expat
Relocation blog!

Relocation blog!

Aktuális tippek, gyakorlatias tanácsok HR-es kollégáknak, hogy az áttelepülés ügyintézése ne váljon rémálommá.
Olvass bele! nyíl

{GARANCIA}

Garancia

Nálunk a pénzed garantáltan nem vész el.
Tudj meg többet a pénzvisszafizetési garanciánkról! nyil

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Városismertető program nyil