„Segítőkészek voltak és végig tájékoztattak az ügyvitelről.” ... - Shpenyk Vintse, Szoftverfejlesztőtovább Nyíl

Üzleti célú vízumok

Hogyan érheted el, hogy az üzleti célú vízumodat a lehető leghosszabb időre (azaz 3 hónapra) adják meg az illetékes hivatalok?

Te sem szeretnéd, hogy néhány hét elteltével a lejárt vízumod miatt félbeszakadjon egy fontos üzlet vagy ennél még sokkal nagyobb veszteség érjen? Pedig ez könnyen előfordulhat, ha nincs sokéves gyakorlatod a magyarországi ügyintézések terén.

Többek között mi azért dolgozunk, hogy az ehhez hasonló problémákon segítsünk, és a hosszú évek ügyintézési tapasztalata alapján megismert buktatókat elkerülve a lehető leghosszabb időre juttassunk Téged üzleti célú vízumodhoz. Így nem csak hogy hasznos tanácsadás formájában osztjuk meg Veled ismereteinket, és tájékoztatunk a legfontosabb dolgokról, de az apróságnak tűnő, ám annál időigényesebb tennivalókat is lebonyolítjuk helyetted.

Például, nem kell összegyűjtened a szükséges papírokat, vagy nem kell tartanod a kapcsolatot a Konzulátussal/Követséggel stb., mégis minden a legnagyobb rendben fog menni. Nyugodtan fordítsd figyelmedet inkább az üzletre.

Szeretnéd kihúzni a tennivalók listájáról az üzleti vízum ügyintézését? Akkor bátran keresd fel a részletekért munkatársunkat, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol! 

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Nyíl

Expat
Relocation blog!

Relocation blog!

Aktuális tippek, gyakorlatias tanácsok HR-es kollégáknak, hogy az áttelepülés ügyintézése ne váljon rémálommá.
Olvass bele! nyíl

{GARANCIA}

Garancia

Nálunk a pénzed garantáltan nem vész el.
Tudj meg többet a pénzvisszafizetési garanciánkról! nyil

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Városismertető program nyil