"A lehetetlent is megcsinálják!"... - Zlatnik Ágnes, HR Manager, Albemarle

Ügyfeleink mondták

Babusa Jolán, HR Assistant Manager

"Teljes megelégedettséggel állíthatjuk, hogy hosszú idő után, rátaláltunk végre egy olyan csapatra, akik profi módon, precízen, pontosan és megbízhatóan végzik el a magyarországi munkavállalási és tartózkodási engedélyekkel kapcsolatos –számunkra eddig megterhelő – feladatokat.
Az eddig sikeres együttműködésünkhöz nagy mértékben hozzájárult, hogy egy rendkívül segítőkész, humánus és rugalmas csapattal dolgozhatunk együtt."

Besnyi Anikó, HR vezető, Alcatel

A szolgáltatásotokat nagyon magas színvonalúnak tartom. Tekintve, hogy a cégünknél nem rendelkezünk sem elegendő erőforrással, sem pedig a területre vonatkozó jogi és egyéb szakmai ismeretekkel, ezért nagy megnyugvás volt számomra, hogy egy tapasztalt, és szakértő csapat tartja kezében a szükséges folyamatokat. Mindehhez társult a gyors, előzékeny munka és a kedves, udvarias stílus – azt hiszem, a Ti esetetekben abszolút megvalósul az „elkötelezett ügyfél-központúság” elve.

Bopková Alexandra, IT Helpdesk Munkatárs

„Nagyon megbízható szolgáltatást nyújtanak”

Fabian Istvan

„Tetszett a gyors ügyintézés, az hogy mindig tisztában vannak az aktuális törvényekkel, változásokkal. Mindig tájékoztattak az ügyintézés folyamatáról, a pillanatnyi állapotról. Sokszor a vártnál hamarabb elkészültek a papírjaim. Szinte sehová sem kellett személyesen mennem. Van tapasztalatom több más ügyintézővel, össze sem lehet hasonlítani. Mindenkinek csak ajánlani tudom az XpatCentert.”

Izsóf Péter, AAA Auto

"Azért tudom értékelni a munkátok súlyát, mert egy más külfödi országban ezt a „tortúrát” egyedül kellet intéznem. Nagyon tetszett a rugalmas hozzáállás az ügyintézéshez, maximális ügyfélközpontúság. Röviden szólva elég volt aláírnom és kész."

Kovac Attila

„Két szóban: segítőkészség és gyorsaság-ez jellemzi a munkájukat.”

Molnár Adrienn, Ügyvezető Igazgató Asszisztens, Merck

„Őszintén ajánlom az Expat-Center szolgáltatásait mindazok számára, akik fontosnak tartják a gyors, pontos, szakszerű és emberközpontú ügymenetet. Professzionális és teljeskörű szolgáltatást nyújtanak mindazok számára, akik Magyarországra érkeznek és munkájuk miatt itt kényszerülnek élni és dolgozni.
Az a nagyszerű az Expat-Center szolgáltatásában, hogy a hivatalos ügyintézés után sem engedik el ügyfeleik kezét, hanem színes hírlevelekkel segítik itteni beilleszkedésüket, valamint praktikus tanácsokkal és érdekes programajánlókkal látják el mindazokat, akik erre igényt tartanak.”

Nadiia Kalabishka, Szoftverfejlesztő

„Tetszett a pontosság, a kedvesség és a gyors intézkedés”

Preteseille Tünde,Ügyfélszolgálati Munkatárs, EDS

„Ami a legjobban tetszett, hogy telefonon és e-mailben is értesítettetek mindenrõl, és mindig a munkahelyemen adtátok át a különbözõ kártyáimat, így soha nem kellett hiányoznom.”

Shpenyk Vintse, Szoftverfejlesztő

„Segítőkészek voltak és végig tájékoztattak az ügyvitelről.”

Zlatnik Ágnes, HR Manager, Albemarle

"A lehetetlent is megcsinálják!"

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot!Nyíl

Relocation blog!

Relocation blog!

Aktuális tippek, gyakorlatias tanácsok HR-es kollégáknak, hogy az áttelepülés ügyintézése ne váljon rémálommá.
Olvass bele! nyíl

Garancia

Garancia

Nálunk a pénzed garantáltan nem vész el.
Tudj meg többet a pénzvisszafizetési garanciánkról! nyil

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Tudtad, hogy ebben is számíthatsz ránk?

Irodaköltöztetés, Instant irodanyil