Megdöbbentő eredmény

2019. július 23., kedd 10:36 Írta:

Mégegyszer köszönöm a sok-sok kitöltőnek , hogy megosztotta tudását, kérdéseit, problémáit. A kérdőívek teljes feldolgozása még eltart egy ideig, de amit az első körben le tudtunk szűrni a felmérésekből, azt most itt megosztom veletek.

1. A kitöltők 90%-a válaszolta azt, hogy nem tudja, hogyan dolgozik egy relocation cég. Ez azért meglepő, mert a legtöbben közvetve vagy közvetlenül foglalkozik relocation-nel, számon kell kérnie, felügyelnie, menedzselnie kell a relocation céget, akikkel együtt dolgozik. Hogy honnan lehet tudni, hogy a megfelelő relocation céggel dolgozol e? Kattints ide és ha őszintén válaszolsz a kérdésekre, egyből  látni is fogod!

2. A „jelenleg hogyan intézitek a relocation tevékenységet?” kérdésre 30% adta azt a választ, hogy „Házon belül”. A megoldás előnyeként szinte kivétel nélkül mindenki azt írta, hogy „olcsó”, ugyanakkor 90%-uk a hátrányaként olyan válaszokat adott, mint pl: lassú, kicsúszunk a határidőből, nincs idő rendesen elintézni mindent, időigényes..stb.Valójában mi az olcsóbb, kifizetődőbb egy cégnek? A munkaügyi bírságok, feleslegesen kifizetett költségek vagy egy megbízható relocation cég szolgáltatásai? Ha még nem vagy biztos benne, olvasd el a „3 dolog amire a cégek a legtöbbet költik feleslegesen” és a „Számold ki mennyibe került ez a cégnek” írásainkat!

3. A kitöltők között voltak olyanok is, akik nem az Expat-Centerrel, hanem más relocation céggel dolgoztatnak. Távol álljon tőlem az önfényezés, de a felmérés tényleg azt mutatta ki, hogy a saját ügyfeleink sokkal magabiztosabbak a témában.  A más relocation céggel dolgozók közül csak 10% írta azt, hogy elégedett a jelenlegi szolgáltatójával (miért nem váltanak??) és még ennél is kevesebben, csak 9%-uk adta azt a választ, hogy kérdés esetén a relocation szolgáltatójától tájékozódik, míg a nagy többség úgy látszik erre nem is számíthat, hanem a google és szakmai oldalak segítségével önállóan keres választ a kérdéseire.

Ha érdekelnek a felmérés további eredményei, fordulj hozzám bizalommal!

Címkék: relocation felmérésrelocation cégbírságrelocation költségek,

Kövess minket Linkedin is: http://www.linkedin.com/company/expat-center-hungary

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írd le te is a véleményed!

Az email címet nem tesszük közzé.