expatoknak

Tartózkodási engedély

4 ok, amiért nyugodtan ránk bízhatod a regisztrációs igazolás ügyintézését

1.Mert nem csak olyan tanácsokkal látunk el, hogyan lehet a lehető legrövidebb úton a kártyákhoz jutni, de mozdulnod sem kell azért, hogy a szükséges papírok hozzánk kerüljenek. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy mindenért magunk megyünk el, így több időd marad a munkádra.
2.Mert személyes asszisztenciát biztosítunk az ügyintézés során, tehát új kollegáidat elkísérjük a hivatalba. Sőt, a hivatalokhoz szükséges bejelentkezést is mi intézzük, vagyis sem a rohangálással, sem az időpontkérésekkel nem kell foglalkoznod.
3.Mert nem csak személyesen járunk el a hivatalok felé, de a kapcsolatot is tartjuk velük. Sőt, számon is kérjük őket. Ezzel is rengeteg időt és energiát spórolunk meg Neked.
4.Mert figyelünk a későbbi határidőkre is. Hogyan? Az elkészült kártya lejárati idejét tároljuk rendszerünkben, és a következő évben jó előre értesítünk, hogy a hosszabbítást el kell indítani, így a naptárodban marad hely más fontos dolgoknak.

Fontos, hogy……

akik Magyarországon több mint három hónapra lakhelyet létesítenek, kötelező a tartózkodási engedély és a lakcímkártya megkérése. Ezek nélkül nem tudja igazolni magát, de rengeteg egyéb ügyet sem tud intézni (pl. mobiltelefon vásárlás magán célra, TAJ kártya stb.) Nagy és gyakori probléma, hogy nem a megfelelő dokumentumok kerülnek benyújtásra, vagy hiányoznak a papírok, esetleg nem kezdődik meg időben a hosszabbítás.

Szeretnéd, hogy a regisztrációs kártyák ügyintézése simán menjen? És mindezt úgy, hogy válladról átvesszük ennek terheit? Akkor bátran keresd fel a részletekért munkatársunkat, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol!

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Nyíl