expatoknak

Rólunk

Mit találsz meg bennünk, amivel máris a segítségedre leszünk?
„Nem a legnagyobbak vagyunk, hanem a legjobbak!”

Azért dolgozunk, hogy a Magyarországra érkező külföldiek áttelepülését tökéletesen problémamentessé tegyük, és több európai országra kiterjedően is segítsük az áttelepülést.

Teljes körű relokációs szolgáltatást nyújtunk Neked, legyél akár áttelepülni vágyó, akár HR munkatárs. Azaz legyen szó költözésről, munkavállalási vagy pl. tartózkodási engedélyek ügyintézéséről, lakáskeresésről, hazautazásról, mindenben számíthatsz ránk. Tudnod kell, hogy nem ismerjük a lehetetlent, több száz bonyolult, problémás ügyet vittünk már sikerre.

Ha ránk bízod ügyeid intézését, minden munkánkra garanciát kapsz, így cseppet sem kell félned, hogy pl. csúsznak az engedélyeid, vagy valaki megpróbál átvágni távol a hazádtól. Ráadásul, ha hozzánk fordulsz, mindig emberi szavakra találsz és sok-sok támogatást, segítséget nyújtunk Neked, mert tudjuk, milyen nehéz egyedül boldogulni egy teljesen új környezetben.

Csapatunk
Kik lesznek a segítségedre?

10 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink profi csapata áll rendelkezésedre. Van közöttünk idegenvezető, közgazdász, nemzetközi kommunikátor, vámügyintéző, jogász, „global mobility” szakember, HR specialista, fordító, tolmács, adótanácsadó…- szakmailag verhetetlenek vagyunk!
Angol, német, spanyol, francia nyelven beszélünk.Tudásunkat folyamatosan bővítjük és frissítjük belső tréningeken, szakmai konferenciákon, ez teszi lehetővé hogy mindig a lehető leggyorsabban végezzük munkánkat és hogy friss, pontos információt adjunk ügyfeleinknek.

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Nyíl