expatoknak

Magyar nyelvkurzus

Céged hatékonysága a belső és külső kommunikáción egyaránt múlik. Ha új kollegád nem beszél magyarul, hogyan érjen el sikereket?

Ha néhányan értik és beszélik is külföldi kollegád nyelvét, azért a legtöbb kommunikáció magyarul zajlik a környezetében. Céged szempontjából pedig nagyon fontos, hogy a nyelvi akadályokat leküzdjétek. Ugye nem szeretnéd, hogy egy-egy hosszabb időre érkezett külföldi kollegád mellé mindig tolmácsot kelljen rendelni? Vagy kézzel-lábbal mutogassatok egymásnak? Ez utóbbi addig mulatságos, amíg hatalmas félreértések nem adódnak a jelbeszédből.

Mi a pénzkidobás?

Egy rosszul szervezett és nem személyre szabott nyelvtanfolyam, hozzá nem értő tanárokkal. Ahogyan biztosan Te is ismersz hatékony (pl.) angol nyelviskolákat és teljesen eredményteleneket is, úgy nagyon is léteznek a magyart, mint idegen nyelvet jól és rosszul tanító nyelvtanárok. Egy különbség azért mégis van: a magyar nyelv általában sokkal nehezebb egy külföldinek, mint nekünk az angol.

Hogyan könnyítheted meg kollegád nyelvtanulását?

Bízd ránk a feladatot, mert olyan – kifejezetten magyar nyelvre specializálódott – nyelviskolákkal és nyelvtanárokkal vagyunk kapcsolatban, akik nemcsak hogy helyesen mérik fel kollegád tudásszintjét és nyelvtanulási képességeit, de szabadidejét, valamint egyéb igényeit is figyelembe veszik. Ezek tükrében olyan oktatást fog kapni, ami céged külső és belső kommunikációjára egyaránt pozitív hatással lesz.

Vess véget a jelbeszédnek! Bátran keresd fel a részletekért munkatársunkat, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol!

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Nyíl