facebook

 

Intra Company Transfer engedély

Vállalaton belüli áthelyezés célú tartózkodási engedély igénylése

Az intra company transfer engedély lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy munkavállalóikat cégük különböző nemzetközi irodái között mozgassák.

Az ICT engedély igénylésének menete eltérő lehet a kiküldött munkavállaló állampolgárságának függvényében, ezért érdemes már a folyamat elején szakértőt bevonni. Így biztosítható, hogy az illetékes hatóságok kapják meg a megfelelő dokumentumokat, illetve azok hiánytalanul kerüljenek benyújtásra.

EXPAT-CENTER

Az ICT kiváltásának teljes folyamatát vállaljuk

Az engedély igénylésének vannak további feltételei, melyek egyaránt érintik a fogadó szervezetet, az érkező kollégát, és a két fél között fennálló munkaszerződést is.

Megbízás esetén csapatunk ügyel arra, hogy a megfelelő sorrendben haladjon az adminisztráció, és így gördülékeny legyen az engedély megszerzése. Korábbi tapasztalatainkra támaszkodva az ehhez hasonló összetett folyamatokat is nagy magabiztossággal kezeljük.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat