facebook

 

Jogosítvány honosítása

Az EGT tagállamokon kívülről érkező kollégák jogosítványát honosítani kell

Az Európai Gazdasági Térségen kívül kiállított jogosítvány honosítás hiányában az országhatártól a szálláshelyig, illetve a szálláshelytől a kiléptető határátkelőhelyig jogosít vezetésre. A honosítás során a hivatali ügyintézésen túl akár egy KRESZ-vizsga letétele is megjelenhet feltételként.

Az Expat-Center csapata abban segít partnereinek, hogy átvállalja a hivatalokkal folytatott kommunikációt, illetve egyértelművé teszi a külföldi kolléga számára a vele szemben támasztott elvárásokat.

EXPAT-CENTER

Az érvényes vezetői engedély befolyásolhatja a munkavállaló közérzetét

A jogosítvány honosításában nem csak azoknak a kollégáknak érdemes segítséget nyújtani, akiknek munkájuk során szükségük van arra.

A személyes mobilitás képessége nagymértékben befolyásolhatja a munkavállaló közérzetét, különösen egy számára idegen országba történő költözést követően. Ezt munkáltatóként is érdemes figyelembe venni, mert a kolléga hangulata hatással lehet a munkahelyi teljesítményre is.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat