facebook

 

A1 igazolás

Párhuzamos tevékenység igazolása az EGT területén belül

Az Európai Gazdasági Térségben az uniós szabályok alapján a több tagállamban tevékenységet folytató személy kizárólag egy tagállamban lehet biztosított.

Amennyiben a munkavállaló két vagy több tagállamban párhuzamosan folytat tevékenységet, a magyarországi biztosítás az A1 jelű igazolással kibővíthető az országhatárokon túlra is. A párhuzamos tevékenység körülményeinek változása esetén az igazolás érvényét veszti.

EXPAT-CENTER

A1 igazolás igénylése

A biztosított lakóhelye szerint illetékes egészségbiztosítási szerv az A1 jelű igazolást legfeljebb egyszerre 24 hónapos érvényességgel adja ki, amely azonban kérelemre ismételten hosszabbítható a körülmények megváltozásáig vagy a tevékenység végéig.

Szolgáltatásunkat elsősorban olyan munkáltatóknak ajánljuk, ahol gyakori a munkavállalók más országba való kiküldetése, ezért rendszeresen foglalkozni kell az A1 igazolás igénylésével, illetve meghosszabbításával.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat