facebook

 

Munkavállalási engedély

A teljes ügyintézést vállaljuk

A Magyarországon dolgozó harmadik országból érkezett alkalmazottak és kiküldöttek legális munkavégzéséhez szükség van egy érvényes munkavállalási engedélyre.

Ennek megszerzése összetett folyamat melynek során igazolni kell a tartózkodás célját, a megélhetés formáját, a biztosított lakhatást, és az egészségbiztosítás meglétét. Ez azt jelenti, hogy több különböző hivatal is vizsgálja a benyújtott dokumentumokat, az időigényes hiánypótlások elkerüléséhez érdemes szakértőt bevonni.

EXPAT-CENTER

Figyeljük az engedélyek érvényességét, kezeljük a hosszabbítást

A munkavállalás célú tartózkodási engedély érvényességi ideje legfeljebb a szakhatósági állásfoglalásban szereplő időtartamig terjedhet, illetve az alapján hosszabbítható meg.

Az állásfoglalásban megállapított dátumokon túl azonban más dokumentumok érvényességét is figyelemmel kell követni. Ezek közé a dokumentumok közé tartozik például a munkavállaló úti okmánya, melynek lejárati ideje befolyásolhatja a munkavállalási engedély meghosszabbításának elbírálását. Mi segítünk elkerülni az ehhez hasonló helyzeteket.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat