facebook

 

Letelepedési engedély

Jól ismerjük a Bevándorlási Hivatal ügyintézési folyamatait

A letelepedési engedély megszerzéséhez tartozik az egyik legkomplexebb igénylési folyamat. Az elvárások összetett rendszerének is meg kell felelni a szükséges dokumentumok beadásán túl.

Az Expat-Center segítségét elsősorban azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, ahol nem áll rendelkezésre gyakorlati tapasztalat a folyamat menedzselésében. Illetve azoknak is, akik már ismerik a folyamatot, és a jövőben szeretnék kiszervezni azt.

Letelepedési engedély - EXPAT-CENTER

Lerövidítik az igénylés átfutási idejét

Az igénylés során benyújtott dokumentumok szükségessége minden esetben indokolt és érthető elvárás a letelepedés szempontjából. A kihívást nem a folyamat megértése jelenti, hanem a szükséges lépések közti prioritási sorrend felállítása.

Ahhoz, hogy elkerülhetőek legyenek a hosszadalmas hiánypótlások, pontosan kell ismerni az egymást követő lépéseket. Ennek a tudásnak a birtokában az igénylés folyamata akár jelentősen is lerövidíthető.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat