facebook

 

Magyar állampolgárság

Magyar állampolgárság megszerzése

A magyar állampolgársági törvény biztosítja a magyar állampolgárság megszerzésének lehetőségét mindazon külföldiek számára, akik megfelelnek az ezzel kapcsolatos elvárásrendszernek.

A kérelem elbírálása során több különböző szempontot is figyelembe vesznek a hatóságok, de elsősorban az országban töltött idő, és a rokoni kapcsolatok szerepe döntő. Az ügyintézés összetett, mindenképpen javasolt a szakértő bevonása.

EXPAT-CENTER

Honosítási kérelem benyújtása

A honosítás alapvető feltétel, hogy a kérelmező Magyarországon élő külföldinek minősüljön, azaz állandó jellegű magyarországi tartózkodásra jogosító engedéllyel rendelkezzék és lakcímét a polgárok személyi adat és lakcímnyilvántartása tartalmazza.

Az ezekkel rendelkező személyeknek tud segíteni az Expat-Center csapata abban, hogy a kedvezményes elbírálás tekintetében releváns szempontok mentén kerüljön megírásra és benyújtásra a kérelem.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat