facebook

 

Üzleti célú vízum

Segítünk a maximálisan elérhető időtartamra megszerezni a vízumot

Szolgáltatásunkat elsősorban azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, melyeknél a üzleti célú vízumkérelmek menedzselése egy folyamatosan ismétlődő, rendszeres feladattá nőtte ki magát.

Az Expat-Center csapata részletesen ismeri az üzleti célú vízumok igényléséhez fúződő hivatali ügyintézés menetét. A segítségünkkel megszerzett engedélyek néhány hét helyett, akár három hónapon keresztül is érvényesek lehetnek. Ezzel jelentősen csökkenthető az ügyintézéssel töltött munkaórák számát.

EXPAT-CENTER

A teljes folyamatot menedzseljük

Szolgáltatásunk célja, hogy megrendelőinket a lehető legnagyobb mértékben tehermentesítsük, ennek kulcsa pedig a nagyfokú önállóságunkban rejlik. A hivatalos szervekkel történő együttműködést mindenre kiterjedően vállaljuk.

Tehát a partnereinktől bekért adatokra építve beadjuk a kitöltött dokumentumokat, követjük a folyamatot, és szükség esetén a további egyeztetéseket is rendezzük a Konzulátussal. Mindezt a lehető leggyorsabban, elkerülve a buktatókat.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat