facebook

 

Városismertető program

Megkönnyítjük a külföldi kollégák beilleszkedését

A hivatalos adminisztrációhoz fűződő ügyintézésen túl olyan kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, mint a városismertető program. Az elnevezés egy specializált, akár személyre szabott idegenvezetést takar.

Ennek keretében nem csak a turisztikai szempontból érdekes lokációkat ismertetjük meg az új kollégákkal, hanem a zavartalan napi élet tekintetében lényeges helyszíneket is. Programunk hatására azt tapasztaltuk, hogy a betelepülő munkavállalók kevesebb kéréssel fordulnak a cég HR-es munkatársához.

EXPAT-CENTER

Valóban hasznos tudást adunk a betelepülő munkatársaknak

Szolgáltatásunkat olyan vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek szeretnék megelőzni a helyismeret hiányából fakadó frusztrációt. A program tartalmát minden esetben a résztvevők igényeihez igazítjuk.

Kiemelt figyelmet fordítunk a betelepülő kollégák önállóságához elengedhetetlen szolgáltatások, lokációk megismertetésére. A magyar nyelv ismerete hiányában akár olyan egyszerű feladatok is okozhatnak feszültséget, mint a postai ügyintézés. Programunkkal az ehhez hasonló kihívásokra koncentrálunk.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat