facebook

 

Adókártya igénylés

Teljes körű segítséget nyújtunk a külföldi munkatársaknak

Aki életvitelszerűen Magyarországon tartózkodik, annak jellemzően adóznia is kell. Ehhez a jelenleg hatályos szabályok szerint szükség van egy érvényes adókártyára.

Az igényléshez kapcsolódó ügyintézés jellemzően 15 napon belül lezárul, de ennek ellenére sem javasoljuk, hogy bármelyik szervezet a külföldi kollégák önállóságára támaszkodjon. A nyelv hiányos ismerete jelentős nehezítő tényező. Az Expat-Center csapata a teljes ügyintézést kezeli, így tehermentesítve a megbízó szervezetet.

Adókártya igénylés - EXPAT-CENTER

Hivatalos igazolással helyettesítjük a kártyát annak megérkezéséig

Az olyan esetekben, amikor nem áll rendelkezésre az ügyintézéshez elegendő 15 nap, hivatalos igazolást kérünk ügyfeleink alkalmazottai részére. Ennek birtokában zavartalanul fenntartható az alkalmazotti viszony.

Továbbá, ha az adókártya más folyamatban lévő ügyintézéshez is szükséges, akkor a hivatalos igazolás ott is használható. Szolgáltatásunkat olyan vállalkozásoknak ajánljuk, ahol se a belső erőforrás, se a kollégák önállóságába vetett bizalom nem elégséges a kapcsolódó adminisztráció kezelésére.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat