facebook

 

Magyar nyelvkurzus

A nyelvismeret feltétele a hatékony belső kommunikációnak

A hiányos nyelvismeret egy olyan tényező, amely rövid és hosszú távon egyaránt befolyásolja a munkavégzés hatékonyságát. Nem érdemes tehát várni a külföldről érkező kollégák tréningelésével.

A magyar nyelv, akár csak részleges elsajátítása is, egyszerűsíti a kommunikációt, így gyorsul a munkavégzés és csökkenthető a félreértésekből adódó hibák száma is. A nyelvismeret a személyes beilleszkedést is segíti.

EXPAT-CENTER

Profi, személyre szabott tréninget tartunk

Olyan kifejezetten magyar nyelvre specializálódott nyelviskolákkal és nyelvtanárokkal vagyunk kapcsolatban, melyek helyesen mérik fel a kolléga tudásszintjét, nyelvtanulási képességeit, illetve figyelembe veszik az alkalmazott szabadidejét és egyéb igényeit is.

Szolgáltatásunkat elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánljuk, ahol több különböző külföldi nemzet tagjai párhuzamosan veszek részt a munkavégzésben.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat