facebook

 

Adótanácsadás

Segítünk elkészíteni a külföldi munkatársak adóbevallását

A magyar hivatali ügyintézésben szerzett gyakorlat hiányában az adóbevallás elkészítése kihívást okozhat a külföldről betelepült munkavállalóknak.

Adótanácsadási szolgáltatásunk célja, hogy segítsen elkerülni az ebből fakadó fennakadásokat. Megbízásunk esetén a külföldi állampolgár, de Magyarországon adózó kollégák bevallásait is helyesen kitöltve és időben juttatjuk el az adóhatósághoz, illetve bármilyen további témába vágó kérdéssel is fordulhatnak hozzánk.

EXPAT-CENTER

Átvesszük az ügyintézést, csökkentjük a stresszt

Partnereinknek csak a bevallásokhoz szükséges adatokat kell elküldeni, a folyamat további lépéseit maradéktalanul kezeljük.

A hivatali ügyintézés kiszervezése munkaórákat takarít meg a cégnek és csökkenti a kollégákat érő stressz mennyiségét is. Szolgáltatásunkat elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánljuk, melyeknél az adóbevallás időszakában kevésnek bizonyul a kapacitás a kollégák kellő támogatására az adminisztrációban.

Család beillesztése - EXPAT-CENTER
Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalat a bevándorlási és áttelepülési szolgáltatások területén

Tisztában vagyunk vele, hogy a bevándorlási folyamat bonyolult és elsöprő tud lenni, és arra törekszünk, hogy azt a lehető legzökkenőmentesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön számára.

Integritás és
átláthatóság
Szakértelem és
tapasztalat