expatoknak

Család beillesztése

Mi a legerősebb befolyásoló tényező, ami külföldi munkatársad teljesítményének útjába állhat?

A család…

…és különösen a feleség kap meghatározó szerepet a relokáció során. Nagyon sok múlik az ő hangulatán, az érzelmein, mert amíg (jelen példánkban) a férj konkrét célokkal érkezik hazánkba, a feleség igen rövid időn belül feleslegesnek, idegennek érezheti magát, ami komoly visszahúzó erő a férj magyarországi munkavégzését illetően. Sajnos hallottunk már nem megfelelő beillesztés miatt meghiúsult üzletről is.

Hogyan lehet ezt elkerülni?

Kierőszakolni nem lehet a város megszeretését, de befolyásolni igen. Hasznos, ha a feleség már a kezdeti körülnézések alkalmával férjével tart, és ő is kap egy olyan városképet, ahol minden számára fontos dolog elérhető. Legyen az egy munkalehetőség, vagy vásárlási, szórakozási lehetőség, társasági élet, iskola, óvoda, bármi. A lényeg, hogy az ő és a család szükségletei is ki legyenek elégítve, hiszen így jöhet csak létre a könnyű és „fájdalommentes” relokáció.

Mit tartogatunk a családnak?

Segítséget nyújtunk baby-sitter, iskola- vagy óvodakeresésben, születésnapi partik megszervezésében, fotózásban, vásárlásban és minden másban, ami a család beilleszkedését segíti. Mindezt az adott családra vagy feleségre szabottan, hiszen itt különösen fontosak az anyanyelvi programok, kapcsolatok, valamint az egyedi igények. Egy robotszerű családprogram akár fordítva is elsülhet.

Segítünk pozitív hajtóerővé tenni külföldi kollegád családját. Bátran keresd fel a részletekért munkatársunkat, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol!

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Nyíl