expatoknak

Városismertető program

Vannak azok a HR-esek, akiket hónapokig nyaggatnak kérdéseikkel a külföldről betelepült új kollégák. És vannak azok, akik a felesleges kérdések elébe mennek.

Tartozz az utóbbiak táborába! Hogyan?

Eljött az ideje, hogy a megszokott, unalmas és hosszadalmas városnézéseket valami igazán hasznos, információkkal teli program váltsa fel (ez fogja a Te munkádat is megkönnyíteni). Ezek után nem csak azt fogja tudni újonnan betelepülő munkatársad, hogy hány szobor van a Hősök terén, de azt is, hol találja meg a legközelebbi postát, és ott hogyan adjon fel egy csekket.
Mert, ha ilyen napi problémák keserítik meg magyarországi tartózkodását, akkor sem a munkán kívül, sem azon belül nem fogja magát otthon érezni, ami árnyékot vet cégedre is.

Mert miről is szól a legtöbb városnéző program? Arról, hogy egy gyors, néhány órás körutazás keretén belül megmutatják a Hősök terét, a Terror házát és a Városligetet.
És persze, erre is szükség van, de ne feledd, hogy betelepült kollegád többé nem turista, hanem itt él, és olyan információkra van szüksége, ami megkönnyíti a városban való közlekedést, tájékozódást, azaz teljesen használható, gyakorlati tudást ad. Egy egyszerű városnézéssel így nem sokra megy. Neki személyre szabott városismertetés kell, ami valóban ismertet, ráadásul úgy, hogy érdeklődési körét és egyedi szokásait egyaránt figyelembe veszi.

Szeretnéd, hogy frissen betelepült kollegád hamar és jó kedvvel tanuljon bele új lakhelye rutinjába? És mindezt úgy, hogy válladról rengeteg felesleges munka tűnjön el? Akkor bátran keresd fel a részletekért munkatársunkat, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol!

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Nyíl