expatoknak

Adókártya

Gyakran előfordul, hogy az igénylés után nem érkezik meg új kollegád adókártyája, aztán mindent kezdhetsz elölről…
Segíthetünk?

Ismerős a probléma, vagy elég ijesztő, hogy elkerüld? Lássuk, mikor is kezdődik a baj:
Hosszas papírmunka után végre kipostázzák kollegád külföldi címére a kártyát, de a postaládára nincs ráírva a név. Ilyenkor az adókártya visszakerül a postára, két hétig őrzik, majd nem az APEH-nek küldik ki, hanem visszaviszik az alvállalkozó nyomdába, ahol fáradságos munkád eredménye rögtön bezúzásra kerül, azaz megsemmisül.

Miért nem fordul elő a fenti probléma, ha ránk bízod az adókártyák ügyintézését?

Mert az adószámról igazolást kérünk, amit aztán már lehet hivatalos célokra használni, még ha maga a kártya el is veszett az éterben. De ez csak egy buktató volt a sok közül. Természetesen minden másra figyelünk helyetted, és közben Neked még a szükséges papírokat sem kell összegyűjtened. Ráadásul az APEH felé is személyesen járunk el az ügyfél nevében.

Ne feledd:

Aki 183 napnál többet van Magyarországon, annak adóznia kell. Aki kevesebbet, az pedig eldöntheti, hogy hol adózik, itt vagy otthon, de akkor is igazolnia kell, hogy valahol adózott.

Előzd meg az adókártyákkal kapcsolatos problémákat! Bátran keresd fel a részletekért munkatársunkat, aki minden (tényleg minden) további kérdésedre készséggel válaszol!

Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Miben segíthetünk? Kérj árajánlatot! Nyíl