facebook

Hogyan válassz relocation szolgáltatót?

3 tipp szolgáltató választáshoz: 1. Minden expatokkal kapcsolatos témában tudjon segíteni!

A relokációs szolgáltatásokba ma már nemcsak a munkavállalási engedélyek, vízumok ügyintézése, hanem minden beletartozik, amivel egy külföldi munkavállaló szembetalálkozhat az áttelepüléskor. Ilyen például a leendő lakóhely megkeresése, segítség az iskolakeresésben és a berendezkedésben és egyebekben. Olyan szolgáltatót keress, aki az áttelepülést követően is segít akár a közműszámlákkal kapcsolatban, kulturális tréninggel, a beilleszkedéshez szükséges hasznos információkkal.2. Legyen felkészült
Egy igazán jó szolgáltatónak az áttelepülés minden szakaszában felkészültnek kell lennie. Ismernie kell a vonatkozó jogszabályokat és annak változásait, az ingatlanpiacot, értenie kell a költöztetéshez, a megélhetési költségek kiszámolásához, vagy éppen az iskolarendszerhez. Ugyanennyire fontos az is, hogy legyen egy listája a háztartási segítőkről, és jól kell ismernie például a helyi közlekedési sajátosságokat is. Mindehhez pedig az kell, hogy jól bejáratott kapcsolatai legyenek számos területen.

 3. Megbízhatóság és garancia
Egy szolgáltató profizmusa, megbízhatósága már az első találkozáskor felmérhető. Már itt kiderül ugyanis, hogy teljes körűen tudnak e segíteni, felkészültek e, ismerik e a jogszabályokat, tudnak e garanciát vállalni? Mi, az Expat-Centernél a piacon egyedülálló módon 100 százalék garanciát vállalunk a munkánkra, munkatársainkat folyamatos belső képzésekkel fejlesztjük és mindenben tudunk segíteni, bármi merüljön is fel egy külföldi munkavállaló kapcsán.

3 tipp szolgáltató választáshoz:

1. Minden expatokkal kapcsolatos témában tudjon segíteni!

A relokációs szolgáltatásokba ma már nemcsak a munkavállalási engedélyek, vízumok ügyintézése, hanem minden beletartozik, amivel egy külföldi munkavállaló szembetalálkozhat az áttelepüléskor. Ilyen például a leendő lakóhely megkeresése, segítség az iskolakeresésben és a berendezkedésben és egyebekben. Olyan szolgáltatót keress, aki az áttelepülést követően is segít akár a közműszámlákkal kapcsolatban, kulturális tréninggel, a beilleszkedéshez szükséges hasznos információkkal.

2. Legyen felkészült

Egy igazán jó szolgáltatónak az áttelepülés minden szakaszában felkészültnek kell lennie. Ismernie kell a vonatkozó jogszabályokat és annak változásait, az ingatlanpiacot, értenie kell a költöztetéshez, a megélhetési költségek kiszámolásához, vagy éppen az iskolarendszerhez. Ugyanennyire fontos az is, hogy legyen egy listája a háztartási segítőkről, és jól kell ismernie például a helyi közlekedési sajátosságokat is. Mindehhez pedig az kell, hogy jól bejáratott kapcsolatai legyenek számos területen.

3. Megbízhatóság és garancia

Egy szolgáltató profizmusa, megbízhatósága már az első találkozáskor felmérhető. Már itt kiderül ugyanis, hogy teljes körűen tudnak e segíteni, felkészültek e, ismerik e a jogszabályokat, tudnak e garanciát vállalni? Mi, az Expat-Centernél a piacon egyedülálló módon 100 százalék garanciát vállalunk a munkánkra, munkatársainkat folyamatos belső képzésekkel fejlesztjük és mindenben tudunk segíteni, bármi merüljön is fel egy külföldi munkavállaló kapcsán.