facebook

Külföldi munkavállalók foglalkoztatása

Award Image

Számos oka van annak, hogy miért fontos külföldi munkavállalót alkalmazni egy vállalkozásnak. Annak ellenére, hogy a külföldi munkavállalók foglalkoztatása Magyarországon is a jogszabályok betartása és a bürokrácia miatt nehézkes, általában elősegítik egy vállalkozás eredményességét.

Adjunk megbízást?

A külföldi munkavállalók foglalkoztatásához szükséges ügyintézést (munkavállalási engedély, tartózkodási engedély, lakcímkártya, Tb, adószám) és felelősségét érdemes az ilyen tevékenységre szakosodott céghez kiszervezni. A külföldi munkavállalók foglalkoztatásához szükséges adminisztratív feladatok terheinek csökkentése segít a szervezet HR-részlegének abban, hogy jobban összpontosítson azokra az alapvető HR-funkciókra, amelyek kritikusak egy vállalkozás növekedése szempontjából. 

Keressünk partnert!

Keressünk olyan szakértő partnert, akik több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik munkavállalási engedély, tartózkodási engedély, lakcímkártya, Tb, és adószám ügyintézésével.

A külföldi munkavállalók foglalkoztatásához szükséges adminisztrációs feladatok ellátásához a jogszabályok naprakész ismerete és alkalmazása egy vállalkozás szempontjából létfontosságú.