facebook

Külföldi munkavállalók foglalkoztatásának előnyei

EXPAT-CENTER

Akár helyi, akár globális piacokon tevékenykedik egy cég, a nemzetközileg sokszínű munkaerő számos előnnyel járhat, akár új lehetőségeket is képes megnyitni egy vállalkozás számára. 

Globális szinten is magasan képzett külföldi munkavállalók a vállalkozásokat hozzá segíthetik új külföldi piacokra való terjeszkedésben, és erősíthetik a cég nemzetközi kapcsolatait. Például a külföldről érkező munkavállalóknak lehetnek olyan ismereteik hazájukban, amik elősegíthetik egy vállalkozás üzleti kapcsolatainak erősítését, vagy kiterjesztését. 

Magyarországon a külföldi munkavállalók foglalkoztatása, úgymint bármely más országban jogszabályban van rögzítve. A törvényben meghatározott jogszabályok betartása és alkalmazása, nem egyszerű feladatot ró a vállalkozás munkatársaira. A külföldi munkavállalók foglalkoztatásához szükséges adminisztrációs munkák kiszervezése praktikus megoldás minden vállalkozás számára.

Ezek a cégek teljes körű szolgáltatást nyújtanak, munkavállalási engedély, tartózkodási engedély, lakcímkártya, Tb, adószám ügyintézésével.