facebook

Munkavállalási, letelepedési engedély

EXPAT-CENTER

Köztudott tény, hogy a magyar alkalmazottak felvételével szemben a külföldi munkavállalók alkalmazása Magyarországon sem egyszerű. Azonban megéri az erőfeszítést, figyelembe véve a külföldi munkavállalók foglalkoztatásával elérhető jelentős előnyök miatt.

A külföldi munkavállalók alkalmazása számtalan előnnyel járhat egy vállalkozás számára. A külföldi munkavállalók  egyedi tudással és sokféle tapasztalattal gazdagíthatják a foglalkoztató cégeket. 

A külföldi munkavállalók alkalmazásának folyamata azonban rendkívül bonyolult lehet. Magyarországon a külföldi munkavállalók foglalkoztatására vonatkozó törvények és jogszabályokban való jártasság nélkül a HR osztály leterheltsége miatt visszatartó erő lehet a cégvezetés számára.  

A külföldi munkavállalók munkavállalási engedélyének, letelepedési engedélyének és egyéb adminisztrációs feladatok ellátása meglehetősen ijesztőnek tűnik. 

De megfelelő segítséggel ez a folyamat zökkenőmentes is lehet

Érdemes kimondottan a külföldi munkavállalók munkavállalási és letelepedési engedélyek ügyintézésére szakosodott vállalkozást keresni, akik képesek professzionális szolgáltatást nyújtani és nem utolsó sorban munkájukra garanciát vállalni.