facebook

A legnépszerűbb szolgáltatások

Múltkori bejegyzés kapcsán többen jelezték, hogy tetszettek az élő példák. Ezen felbuzdulva most is egy olyan bejegyzéssel készültem, amit az előző év eredményei ihlettek.

Végignéztem, hogy melyek a legnépszerűbb szolgáltatásaink és miért? Ha eszedbe jutna valami olvasás közben, várom véleményedet!:)

Sláger Nr 1.

Engedélyek beszerzése. Ahogy az előző bejegyzésből is kiderült, a beléptetés ill. az engedélyek megszerzése jelenti az egyik legnagyobb kihívást azoknak, akik egyedül próbálkoznak az ügyintézéssel. Egyre többen látják be, hogy ezt veszélyes lehet „házilag lerendezni”, biztosabb egy profi, 100% garanciátvállaló relokációs céget megbízni.

Sláger Nr 2.

Nemzetközi költöztetés. Legtöbbször az expat kollegák kiküldetésének végével, illetve a magyar kollegák külföldi kiküldetésekor aktuális. A válság kapcsán egyre fontosabb a cégeknek az ár-érték arány (tehát nemcsak az egyik :)), emiatt nagyon keresett ez a szolgáltatásunk. A tavalyi évben 18 desztinációra végeztünk költöztetést, Johannesburgtól Indiáig!

Sláger Nr 3.

Lakáskeresés. Az expatok lakáskereséseinek buktatóiról már írtam korábban, így az ügyfeleink már tudják, hogy az ingatlanügynökök trükkjei, az igények rossz felmérése, az előnytelen szerződéskötés és a túl magas bérleti díj velünk elkerülhető.  Az ingyenesen kínált lakáskeresés lehet, hogy elsőre kecsegtetően hangzik, de ez az egyik legnagyobb mítosz! Valóban hihető, hogy az akár több hetet igénylő munkaidőt nem kímélve, 400 Ft-os benzinár mellett valaki ingyen vállalja ezt a szolgáltatást? Nos, a választ te is tudod: az „ingyenes” igazából azt jelenti, hogy a másik oldalon, más néven nevezve, de a többszörösét fizettetik meg a céggel. Mi tudjuk, hogy spóroljunk meg ügyfeleinknek több százezret, de akár milliós nagyságendű összeget is a lakáskeresés kapcsán, emiatt ez az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk!

Írd meg, neked melyik szolgáltatásunk volt a leghasznosabb és miért jelentett nagy segítséget? Minden hozzászólást örömmel veszek!:)

Címkék: lakáskeresésnemzetközi költöztetésrelokációmunkavállalási engedélyrelocation ügyintézés,