facebook

A sikeres áttelepítés menete

Számos sikeres költözés van már a hátunk mögött, a világ szinte minden tájáról. A siker kulcsa pedig minden esetben az igények megértésén és a jó munkafolyamaton múlik.

moving.gif

Hogyan is zajlik a gyakorlatban egy költöztetés?

Nálunk így:

1, Első lépésként személyesen felmérjük a költöztetendő holmik mennyiségét, törékenységét és egyéb, a költözetést befolyásoló tényezőket, ami alapján látjuk mennyi munkával, emberi erőforrással üzemanyaggal, esetleges extra költséggel kell számolnunk.

2, Ez alapján írásos árajánlatot adunk, ami tartalmaz minden lényeges információt is.

3, Megrendelést követően egyeztetünk a költözés napjáról, csomagolóanyagokról és a költöztetendő holmikra biztosítást kötünk.

4, A költözés napján a kollégáink kimennek, a holmikat szakszerűen dobozokba csomagolják.  Külön speciális csomagolóanyagokat is használnak a törékeny tárgyaknak, az akasztós ruháknak, növényeknek..stb Ha kell, a bútorokat szétszerelik és úgy dobozolják be. Mindent felpakolnak és dokumentálnak, majd útnak indítjuk a csomagot.

5, A kiszállítási címen lepakolnak, kidobozolnak és mindent a kívánt helyre tesznek kollégáink. Igény szerint bútorokat is összeraknak, képeket is felfúrnak a falakra, mindent úgy hagyva a végén, ahogy az ügyfél megálmodta. A kiszállított tételekről itt is készítünk egy feljegyzést, majd a már felesleges csomagolóanyagot is elszállítjuk.

Ha eddig hezitáltál, most már biztosan tudhatod, velünk a lehető legjobb kezekben lesznek az áttelepítésre váró kollégáid. Kérd ajánlatunkat itt.

Címkék: áttelepülésáttelepülési ügyintézésáttelepülési szolgáltatásrelocationnemzetközi költöztetés,