facebook

Expat Wife Coaching

Bár a kiküldetési ajánlatot általában a férj kapja, de az esetek nagy részében a feleségén múlik, hogy elfogadja-e.

Lakás- és iskolaválasztás, nyaralási úti cél…sorolhatnánk, hogy általában még mi mindenben dönt a család női tagja. Nem szabad tehát lebecsülnünk az ő az érzelmeit, fontos hogy tényleg jól érezze magát ezen a számára új helyen, hiszen ahhoz, hogy a férj 100%-ot tudjon nyújtani a munkahelyén, elengedhetetlen az otthoni támasz. Sajnos hallottunk már nem megfelelő beillesztés miatt meghiúsult üzletről is.

Ahhoz, hogy a feleség – még ha átmenetileg is -, de egy kicsit magáénak érezze ezt az országot, egy kicsit helyinek érezze magát, nem elég egy gyors városbemutatás, és még az is kevés, ha bemutatjuk neki a különböző, expat-feleségeknek létrejött klubokat, vagy néha beszélgetünk vele a helyi kultúráról, hanem egy tudatosan felépített, személyre szabott program kell. Egy ilyen program lehetővé teszi, hogy az expat az útikönyveknél mélyebben is megismerje, jobban megértse a magyar embereket, ami segíti őt a gyorsabb beilleszkedésben, kapcsolatai építésében.

Ügyfeleink igényeit és tapasztalatait folyamatosan nyomon követve és dokumentálva, kollegáink több éves szakmai tapasztalatával összevetve dolgoztuk ki professzionálisan felépített, személyre szabott Expat Wife Coaching programunkat!

Wife Coaching programunk segíti a részvevőket rálátást szerezni szokásainkra, a kulturális különbségekre, a mindennapi életünk írott és íratlan szabályaira, a barátkozás magyar sajátosságaira, etikettre és minden olyan fontos dologra, ami számunkra talán apróságnak tűnik, de egy újonnan érkezőnek nagyon megkönnyítheti (másik oldalról pedig nehezítheti is) az életét.

A szolgáltatás kidolgozásáért és újszerűségéért az Expat-Center nemzetközi elismerést kapott:cégünk, idén másodszor is a relocation szakma Oscar-díjának „shortlist”-jére került!

Segítünk pozitív hajtóerővé tenni külföldi kollegád családját. A részletekért és szabad időpontokért keresd munkatársunkat, aki minden további kérdésedre készséggel válaszol!

Címkék: beilleszkedéskulturális különbségekrelocationexpat feleségházastársak beillesztése,