facebook

Ezermester

Akinek volt már lakásfelújítása vagy átalakítása az biztosan tudja, hogyan működnek sok esetben a hazai szakemberek:

Kijönnek felmérni a munkát, ami már önmagában pénzbe kerül, majd előleget kér(persze számla nélkül), esetleg elkezdi a munkát, de végül azt befejezetlenül / vagy kijavítatlanul otthagyja és az életben többet nem hallani felőle, csak a cigiszag marad utána. Újabb munkát vesz fel valahol, ahol épp az előlegezés fázisában tart, oda kell tennie magát—majd onnan is lelép, amikor egy újabb „munka” lehetősége felcsillan.

A fenti példa sajnos nagyon gyakori, sokszor sokan beleesnek ebbe a csapdába, még úgyis, hogy hallottak már ismerősöktől hasonló sztorikat.

Gondolj bele, ha nekünk, magyaroknak ez ekkora kihívás, mit jelent egy ezermester felbérlése egy külföldinek, akinek nincs tapasztalata, se magyar nyelvtudása…!

Ha külföldi főnököd vagy kollegáid eddig téged traktáltak a szakemberek leszervezésével, most van egy jó hírem: 

Nem probléma többet a csöpögő csap, az elromlott mosógép, a tönkrement kazán! Nem kell többé az interneten kutatnod az ezermesterek után, sem azért imádkoznod, hogy nehogy véletlenül egy szélhámos legyen az akit nagy nehezen megtalálsz!

Rent-a-Handyman szolgáltatásunk keretén belül csak megbízható szakikat ajánlunk. Van közöttük vízvezetékszerelő, asztalos, gázszerelő, villanyszerelő, festő, klímás, kertész, lakberendező, kárpitos…bármi, amire szükség lehet!

Szolgáltatásunk magában foglalja az ezermester kiközvetítését, időpont egyeztetést és szükség esetén rövidebb tolmácsolási feladatokat is. A munkálatokért az ezermesternek kell fizetni közvetlenül, de a várható összegről  előre tájékoztatunk!

Címkék: rent a handymanezermesterbeilleszkedésszakember,