facebook

Munkavállalási engedély ügyintézése

Kevesen tudják, hogy a munkavállalási engedély megléte önmagában még nem jelent biztonságot a munkaügyi bírságok ellen.
Összeszedtem, mi az a 3 leggyakoribb tévhit, ami miatt a cégeket milliókra is büntethetik?

felkialtojel2_725_20090208105008_300.gif

1.  Kész az engedély, már dolgozhat is! – a munkavállalási engedély önmagában nem elegendő a legális munkavállaláshoz. Ehhez olyan további engedélyeket kell beszerezni, ami az itt élését is biztosítja, valamint adóazonosítóra és TB számra is szükség less.

2. Nem baj, ha az engedélyen más cím szerepel mint ahol dolgozik.– Sajnos ez nem így van. Amennyiben a munkavállalási engedélyen szereplő cím nem egyezik azzal, ahol a munkavállaló fizikaliag van és végzi a munkáját, azért büntetés jár!

3. Néhány ponton változott a munkaszerződés, de ez az engedélyt nem érinti. – Dehogynem, nagyon is érinti! Az engedélynek összhangban kell lennie a munkaszerződéssel, ellenkező esetben szintén bírságolható a munkáltató.

Szeretnéd elkerülni az ehhez hasonló helyzeteket? Szeretnél nyugodtan aludni, abban a tudatban, hogy a külföldi munkavállalók engedélye 100%-osan rendben van? Akkor fordulj hozzánk bizalommal!

Nem csak a lehető legrövidebb úton juttatjuk munkavállalási engedélyhez új kollegáidat, de Neked még csak mozdulnod sem kell azért, hogy az ehhez szükséges papírok hozzánk kerüljenek. Mindenért elmegyünk mi, és sok hasznos tanácsot is kapsz tőlünk.
És ha ez nem elég: a hivatalok felé személyesen járunk el, és tartjuk is velük a kapcsolatot. De ha kell, még számon is kérjük őket. Vagyis Neked nem kell a telefonálgatással foglalkoznod. Minden másra (pl. interjúztatásra, adminisztrációra) több időd marad!

Igen, érdekel, küldjetek árajánlatot!

Címkék: bírságáttelepülési ügyintézésáttelepüléskülföldiek engedélyemunkavállalási engedélybüntetéscsapdák,engedély ügyintézés,